Een plek waar levens 180 graden draaien...

In onze One80 concerten en filmavonden draait alles om het levensveranderende evangelie van Jezus Christus. Wie weet loop jij met levensvragen: Wat is het doel van het leven? Bestaat God? Is er leven na de dood? Tijdens de concerten en filmavonden die wij organiseren kun jij God persoonlijk leren kennen. Als je God leert kennen, kan Hij antwoorden geven op de vragen die je misschien op dit moment hebt. Als jij besluit om God toe te laten in je hart kan Hij je vervulling geven en kan Hij jouw leven 180 graden draaien.

Aankomende activiteiten

Concerten

Hou je van muziek? Wij namelijk ook! Regelmatig organiseren wij concerten met verschillende live bands en rapgroepen. De muziekstijlen verschillen per concert, maar het evangelie van Jezus Christus staat wel altijd centraal. Onze One80 concerten bieden jou de gelegenheid om God beter te leren kennen. Benieuwd hoe God jouw leven 180 graden kan draaien? Kom langs!

Online one80 Concert

Films

Naast concerten organiseren we in One80 ook filmavonden. De films die we draaien zijn altijd verschillend, maar hebben wel een goede boodschap voor ons dagelijks leven. De filmavonden zijn leuke activiteiten waar je gemakkelijk meer kunt leren over God en het evangelie. Nieuwsgierig geworden? Kom langs!

Film camera