Geven

Giften

Via de onderstaande knop kunt u een gift geven aan onze kerk.

Geven

Details

Rabobank
IBAN NL22 RABO 0171 6441 66
T.n.v. Evangeliegemeente De Deur Arnhem
ING
IBAN NL51 INGB 0002 9611 91
T.n.v. Evangeliegemeente De Deur Arnhem

Waarom geven aan de kerk?

Met de giften die binnenkomen wordt er geïnvesteerd in de kerkactiviteiten en evangelisatie. Wij geloven dat God zijn koninkrijk bouwt door onze levens en onze giften. Ook geloven wij dat ieder persoon die geeft, zelf gezegend zal worden. Door de activiteiten die wij als kerk organiseren kunnen wij mensen bereiken die God zoeken en kunnen mensen in contact komen met het levensveranderende evangelie van Jezus Christus.

Wilt u onze kerk en daarmee Gods werk ondersteunen?

Er bestaat een gelegenheid om dit te doen middels giften. Wij geloven dat God zijn belofte omtrent geven en ontvangen als zegen op uw leven zal komen. Jezus Christus beloofde ons:

“Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u weder gemeten worden.”

Hoe kan ik geven in de dienst?

Geven aan de kerk kan in de collecte die tijdens de diensten wordt opgehaald. In de diensten kunt u ook geven door middel van een machtigingsformulier.

ANBI

Onze kerk is aangemerkt door de belastingdienst als een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn mogelijk aftrekbaar van uw aangifte Inkomstenbelasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de voorwaarden.

RSIN: 819205795